2.2 milyon kişi kan kardeşi olacak

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Kan Bağışı Kampanyasında, 2.2 milyon Adanalıyı kan kardeşi yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Bir damla kan hayat kurtarır" sloganıyla Adana'yı karış karış gezen Kızılay, gezici kan toplama aracıyla hem paha biçilmez bir değer olan kan topluyor hem de halkın kan vererek sağlıklarını korumalarına katkı sunuyor.

Kızılay, son olarak, Çetinkaya Mağazalarının Kuruköprü şubesinde kan bağışını başlattı.

Niyazi Çetinkaya, kan bağışı sırasında yaptığı açıklamada, ??Yaptığımız bu bağışları çok anlamlı buluyoruz. Hayırlı bir işe katkı sağlıyoruz. Kan vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu biliyoruz. Hem ailece hem bütün çalışanlar olarak bu kampanyaya destek vereceğiz'' dedi.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, ??İnsanlık için iyilik yürüyüşünde Çetinkaya ailesini, yöneticilerini çalışanlarını Kızılay'ın yanında bulduk, desteklerini esirgemediler. Teşekkür ediyoruz'' dedi.

Saygılı, Adana'yı karış karış gezdiklerini belirterek, ?'Hedefimiz, 2,2 milyon Adanalıyı kan kardeşi yapmak. Temelde zaten kardeş olan Adanalıları, kan bağışıyla da kan kardeşi yaparak, bu kardeşliği daha da pekiştirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Saygılı, kentin her noktasında kan bağışı kampanyaları düzenlediklerini, gördükleri büyük ilginin ise kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber