Çanakkale Belediyesi'ndeki operasyonda 22 tutuklama istemi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 20:26, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne yönelik operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 25 kişiden 3'ü serbest bırakıldı. Diğer 22 kişi ise tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin, savcılığın talimatı doğrultusunda Fevzipaşa Mahallesi Balık Hali'nde bulunan birim binasında yaptığı aramanın ardından sürdürdüğü operasyon kapsamında gözaltına altında bulunan 25 kişinin adliyedeki işlemleri tamamlandı.

Adliyedeki işlemleri tamamlanan 3 kişi Savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı, 22 kişi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 Nisan'da Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde arama yapmış, savcılığın talebi doğrultusunda bazı evraklar ile bilgisayarlardan imaj almıştı. Bu operasyonun ardından ekipler, 15 Mayıs'ta 89 kişiyi gözaltına almıştı.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, iştirak halinde rüşvet almak ve vermek, kamu kurumunun bilişim sistemi aracı kılınarak dolandırıcılık ve belgede sahtecilik şeklindeki suç iddialarının araştırılması yönünde bir operasyon yapıldığını açıklamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber