Sungurbey Koleji başarılı öğrencilere sahip çıktı

Niğde Özel Sungurbey Eğitim Kurumları'nın, başarılı öğrencileri tespit etmek adına düzenlediği yarışmaya merkez, Altunhisar, Çamardı, Çiftlik, Ulukışla ve diğer kasabalardan öğrenciler katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seviye belirlenmesi amacıyla yapılan sınavlarda dereceye giren öğrencilerden; birinciye yüzde yüz, ikinciye yüzde yetmişbeş, üçüncüye ise yüzde elli burs verildi.

Çevre kasabaların katılımıyla Niğde'de gereçekleştirilen ödül takdimi töreninde ise yine dereceye giren öğrencilerden birinciye çeyrek altın takıldı. Programda, diğer dereceye giren öğrencilere ise okulda görevli öğretmenler tarafından sürpriz hediyeler verildi. Yapılan seviye sınavlarında başarısı ile ödüle layık görülen öğrencilerin genel ağırlığını kasabadan gelen öğrenciler oluşturuken Safiye Öz, Büşra Topaktaş, Hamide Yarımkulak en başarılı öğrenciler arasında yeraldı.

Geleneksel hale gelen bu yarışmalarda Sungurbey Koleji idaresi ilçe milli eğitim müdürlerine ve okullarda görevli öğretmenlere teşekkürlerini sundu. Yarışmalarda en başarılı ilçenin Çamardı olduğunu ifade eden okul idaresi, başarı sırası olarak Çamardı'yı Edikli'nin takip ettiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber