Başkan Genç: Özel sektör yatırımlarıyla çok özel bir bölge olduk

Samsun'un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçenin özel sektör yatırımlarıyla çok özel bir bölge haline geldiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Genç, "Canik özel gelişiyor. Özel sektörün olduğu bölge her zaman daha hızlı büyür. Canik'e özel sektörü çekerek ilçemizi diğer bölgelerin önüne taşıdık. Canik şimdi çok özel bir bölge." dedi

Belediye Başkanı Osman Genç, mahalle toplantıları kapsamında buluşan bu sefer Hasköy Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda buluştu. Başkan yardımcıları ve Hasköy Mahallesi Muhtarı İbrahim Çakır'ın da katıldığı kahvaltıya, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Kahvaltının ardından konuşan Başkan Genç, Canik'in hızlı gelişmesinin nedeninin ilçeye özel sektörü çekmeleri olduğunu söyledi. Dünyada artık devlet yatırımlarından çok özel sektörün geldiği bölgelerin geliştiğini ifade eden Başkan Osman Genç, "Biz bunu gördük ve Canik'in hızlı gelişim göstermesi için özel sektörün önünü açtık. Canik özel gelişiyor. İlçemize bakın dört bir yanı özel sektör yatırımlarıyla doludur. Özel sektörün olduğu bölge diğer yerlerin önünde gider. Biz Canik'te bunu başardık. Canik şimdi Samsun'un en önemli merkezi haline geldi. Canik şimdi çok özel bir bölge." şeklinde konuştu.

Canik Belediyesi olarak ekip olduklarını vurgulayan Başkan Genç, sözlerine şöyle devam etti: "Temizlik işçisinden en üst başkan yardımcısına kadar biz birlikte, vatandaşlarımızın katkısıyla başardık. Canik'te örneği olmayan bir kültür merkezi yaptık. Kültür-sanat-eğitim, spor alanlarında etkinlik yapılabilen mekanlara sahibiz. Bu gelişimimizi özel sektörü ilçemize çekerek destekledik. Canik artık eğitimden sağlığa, kültürden ticarete kadar her alanda güçlü bir ilçe haline geldi."

Vatandaşların sorularını da cevaplayan Başkan Genç, iletilen talepleri not alarak kurmaylarına talimat verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber