Kozan'da İmam-Hatip mezunları bir araya geldi

Kozan İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KİMDER) tarafından geleneksel hale getirilen 9. İmam hatip Lisesi Mezunları buluşması gerçekleşti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 18:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozan İmam hatip Lisesi toplantı salonundaki toplantının açılışında konuşan KİMDER Başkanı Huzeyfe Fındık, ?Allah'a hamd olsun ki bugünleri de görüyoruz. Önceki toplantılarımıza göre şuanda daha kalabalık bir grupla bir aradayız. Derneğimizin kapısı sadece mezunlarımıza değil İmam Hatip Lisesine gönül vermiş tüm hemşerilerimize açıktır. Derneğimiz 2008 yılında kurulmuş olup şuanda İmam Hatip Lisesi mezunları olarak 9. geleneksel toplantımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuz 1982 yılında 70 kişi ile ilk mezunlarını vermiş olup 2012 yılında 85 mezun verecektir. Daha önce İmam hatip Liselerinde okuyan insanlar toplumun birçok bölümünde hor görüldü" dedi.

Emekli Bakanlık Müfettişi ve Kozan İmam hatip Lisesi kurucularından Zeki Ertürk, okulun ilk idarecisi Fahri Özaltın ve Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Tapırlı da birer konuşma yaptı.

Etkinlik, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından okul bahçesindeki yemek ile sona erdi.

Programa Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, İlçe Müftüsü Feramüz Beydoğan, çevre ilçelerin müftüleri, dernek üyeleri, imam hatip lisesi mezunları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber