Temelkuran, ?Yargılanmasını istediğim çok kişi var'

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nda konferans veren Gazeteci-Yazar Ece Temelkuran, Türkiye'deki ayrılışının bir kaçış olmadığını ifade ederek yakında geri döneceğini ifade etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Temelkuran yargılanmasını ve cezalandırılmasını istediği çok kişi olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nda kitapseverlerle bir araya gelen gazeteci-yazar Ece Temelkuran kendisi ve gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İyi ve kötü adamların kim olduğunun anlaşılmadığı ve kafa karışıklığının olduğunu dile getiren Temelkuran, "O yüzden kendimize bir deniz feneri bulmak gerekiyor. Bu dalgalı denizde fenerin ışığını bulup o yönde ilerlememiz lazım. Bu ışık ise adalet ve hukukun üstünlüğüdür. Yoksa kafamız çok karışacak ve yönümüzü bulamayacağız? dedi.

Bazı aydınların kendi deniz fenerlerini kaybettiklerini, tereddütle çok zaman kaybettiklerini aktaran Temelkuran, "Bu ülke ekranlara çıkan, gazetelerde talep edilen isimlerin değil, her kesimin hak ettiği cevher tarafından temsil edilmeli. Bu nedenle yargılanmasını ve cezalandırılmasını istediğim çok kişi olduğunu düşünüyorum. İçimizde birbirinden farklı, birbirlerini hiç sevmeyen insanlar var" dedi. Temelkuran, ayrıca televizyon izlemenin ruh sağlığını bozduğunu ifade ederek, televizyon programlarının çoğunun insanlara uygulanması istenen fabrikasyon yayınlar olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber