Saadet Partisi eğitim kampında enerji depoladı

Parti içi eğitim semineri için İzmir Çeşme'de üç günlük kampa giren Saadet Partisi(SP) İzmir teşkilatı, bilgilenmenin yanı sıra düzenlenen sosyal etkinliklerle enerji ve moral depoladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SP İzmir Teşkilatı, genel merkez tarafından organize edilen eğitim programında bir araya geldi. 18-20 Mayıs tarihlerinde geniş çaplı olarak düzenlenen ve yoğun bir programla yürütülen eğitim çalışması, Çeşme'deki Clup Familia Otel'de yapıldı. Eğitim kampına İl Başkanı ve GİK Üyesi Bayram Sakartepe, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının yönetimleri ile teşkilat üyelerinden oluşan 600 kişi katıldı. Üç gün süren eğitim seminerinde ?Hizmetlerimiz ve Projelerimiz', ?Siyasetimizin Temel İlkeleri', ?Niçin Milli Görüş', ?Siyasi Zihniyetler ve Stratejimiz' konulu dersler verildi. Halka ulaşma stratejileri üzerinde fikir alışverişinde de bulunan parti mensupları, aynı zamanda dinlenme ve enerji toplama imkanı buldu.

Planlı ve programlı faaliyet göstermenin yanı sıra üslup, iddia, irade ve süreklilik arz eden çalışmalar gerektiğinin vurgulandığı seminerde, teşkilat mensuplarının insanlarla daha sağlıklı iletişim kurmasının amaçlandığı belirtildi. Güçlü ve bilinçli bir teşkilat yapısının önemine dikkat çekilen parti içi eğitimde, çalışmaların eylem, fikir ve tanıtım birliği içinde yapılması gerektiği ifade edildi. Eğitim çalışmasının sonunda düzenlenen törenle parti mensuplarına sertifika verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber