Okula gitmeyen öğrenciye rapor vermeyen doktor darp edildi/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon'da bir doktor, çocuğu için bir günlük rapor isteyen babanın isteğini çevirmesi nedeniyle darp edildiğini iddia etti.

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana gelen olayda, ilköğretim okulu öğrencisi ile acil servise gelen G.U. (45), 7 aylık doktor Duygu Doğdu'dan (25) kızına rapor vermesini istedi. Doktorun çocuğun rahatsızlığını sorması üzerine ise ?bugün okula gidemediği için bir günlük rapor talebini' tekrarladı. Bu şekilde rapor veremeyeceğini söylemesi üzerine ise G.U., Dr. Doğdu'ya tokat attı, tehdit ve hakaretlerde bulundu. Olay güvenlik görevlilerin müdahalesi ile yatıştırıldı. Dr. Doğdu'nun şikayetçi olduğu saldırgan olay yerine gelen polisler tarafından karakola götürüldü.

Dr. Duygu Doğdu, basın mensuplarının soruları üzerine olayı şöyle anlattı; "Bir hasta yakını çocuğuyla birlikte acil servise başvurdu ve çocuğuna bir günlük rapor istedi. Ben de herhangi bir sağlık problemi olup olmadığını sordum. Çocuğun herhangi bir salık probleme yoktu. Bu şekilde rapor veremeyeceğimi söyledim. Diğer hastaların yanına giderken de arkamdan gelerek beni darp etti."

Şahıstan şikayetçi olduğunu, kendisinin de görevine devam ettiğini belirten Dr. Doğdu, yeterli önlemler alınmadığı sürece bu şekilde olayların devam edeceğini, bu konuda kendilerinin yapabilecek bir şeylerinin de olmadığını dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber