Samanyolu Eğitim Kurumları, Necip Fazıl adına lise açıyor

Keçiören Samanyolu Eğitim Kurumları, 2012-2013 eğitim öğretim yılında yeni bir liseyi daha eğitim halkasına katmaya hazırlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 16:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Necip Fazıl Kısakürek Liseleri adıyla eğitim hayatına başlayacak lisede, 960 öğrenciye hizmet verilecek.

Toplam 14 bin metrekarelik alanda eğitim öğretim hayatına başlayacak okulda 40 adet modern ve teknolojik sınıf, fizik, kimya, biyoloji, bilgisayar laboratuvarı; kütüphane, kulüp odaları, 780 kişilik konferans salonu, cep sineması, multimedya sınıfları, sosyal mekanlar, 200 kişilik modern ve konforlu öğrenci pansiyonu, geniş ve ferah yemekhane bulunacak.

Necip Fazıl Kısakürek Liseleri, bünyesinde fen ve Anadolu lisesini barındıracak. Dünya standartlarında eğitim vererek, her alanda Türkiye'nin en başarılı öğrencilerinin yetiştirilmesinin amaçlandığı doğru düşünebilen, düşündüklerini projelendirebilen, Türk dili ve yabancı dile hakim, vizyonu olan, kültürüne ve geleneklerine bağlı öğrenciler yetiştirilmesi hedefleniyor.

Dil eğitimine ayrı önem veren Samanyolu Eğitim Kurumları'nda İngilizce okur yazarlığı ve konuşma becerisinin en yüksek seviyeye çıkarılması amaçlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber