Avea, Kırşehir'de 2 bayi birden açtı

Kırşehir'de iki yeni Avea iletişim merkezi açıldı. Kırşehir'de gerçekleştirdiği son bayi yatırımları ile bayi sayısı 915'e ulaşan Avea, 2011 yılı başında 7 bin 862 olan Avea İletişim Merkezi ve anahtar bayi sayısını 2012 yılında yüzde 78 artırarak 14 bine çıkardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avea'nın Kırşehir'de gerçekleştirdiği açılışa; Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Milletvekili Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Arslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ve Avea CEO'su Erkan Akdemir katıldı.

Açılışlar kapsamında, mobil teknolojiler alanındaki gelişmelerin Kırşehir'e doping etkisi yapacağını belirten Avea CEO'su Erkan Akdemir, ?Avea olarak bugün buradayız, çünkü ekonomik kalkınmanın yolu günümüzde, mobil internet ve mobil teknolojileri en iyi şekilde kullanmaktan geçiyor. Bugün burada bu açılışları yapıyoruz. Sağlık, teknoloji ve eğitim gibi teknolojik yatırımları Kırşehir'e çekmenize destek olabilmek için Avea teknoloji partneriniz olmaya hazır.? dedi.

Avea İletişim Merkezi açılışlarını gerçekleştiren Akdemir, Kırşehir'de gerçekleştirilen bayi yatırımları ile bölge için istihdam, yatırımın karşılığını almak kadar mutluluk verici olduğunu belirtti. Akdemir, yatırımlara paralel olarak bin üzerinde ilave istihdamla ekonomiye katma değer ürettiklerinin altını çizdi. Bölgeye yapılan satış yatırımları sayesinde Avea abonelerinin almış oldukları hizmet kalitesinin de önemli ölçüde arttığına değinen Akdemir; yeni mağaza konseptleri ve renovasyon çalışmalarının yansıması hakkında ise şunları ifade etti:

?Türkiye genelinde 625'e yakın bayiye yeni mağaza konseptini uygulayarak bayi sayımızı 915'e çıkardık. Bugün 14 binin üzerinde ulusal çapta zincir mağazada Avea markasını müşterilerle buluşturuyoruz. Çağrı merkezi sayımızı 8'e, istihdam sayısını ise 2 bin 500'e yükselttik. 2012 yılı ilk çeyreğinde Avea'nın doğrudan ve dolaylı olarak istihdamı yaklaşık 6 bine ulaştı. Distribütör, Avea dağıtım merkezi, Avea iletişim merkezi, Avea satış noktası ve Avea nahtar bayilerimizi de eklediğimizde bu sayı 45 bini geçiyor.? Açılıştan sonra ise katılımcılar Çuğun Baraj Gölü kenarında yemek yedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber