CHP İl Başkanı Salıcı: Gürsel Tekin ile aramızda kırgınlık yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı'na seçilen Oğuz Kaan Salıcı, Gürsel Tekin ile aralarında her hangi bir kırgınlık olmadığını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Salıcı, ?Kendisinin açıklamış olduğu herhangi bir problem yok, benim açıklamış olduğum herhangi bir problem yok. Bizim Sayın Tekin ile aramızda herhangi bir kırgınlık yok. En son 19 Mayıs yürüyüşünde Kadıköy'de beraber yürüdük.? dedi.

Oğuz Kaan Salıcı, kurultayda yarıştığı Ali Özcan ile ortak basın açıklaması yaptı. CHP il merkezinde yapılan açıklamada Salıcı ve Özcan birlik mesajı verdi. Salıcı, Gürsel Tekin ile aralarında herhangi bir kırgınlık olmadığını dile getirdi.

Kurultay ile ilgili açıklamalarda bulunan Salıcı, ?13 Mayıs'ta yapmış olduğumuz kongre 14 Mayıs gün doğumunda benim için bitmiş durumdadır. O güne ait bütün tartışmalar geçmişte kalmıştır. 2014'te seçimlerde başarılı olmasının birinci koşulu kendi içerisinde barışık bir parti olmasıdır. Ali Özcan'ın partiye vermiş olduğu emek hepimizin malumudur. O emeğe layık bir görevi ben kendisine önümüzdeki günlerde teklif edeceğim. Umarım kendisi de kabul eder.? dedi.

Salıcı'yı kutlamak için bir araya geldiklerini ifade eden Ali Özcan da, ?Bugün buraya sayın başkanımızı kutlamaya geldik. İl örgütümüzün bana vermiş olduğu görev sadece kutlamak değil, ilimizin, il başkanımızın, il yönetimimizin emrine girmeye geldik.? diye konuştu.Özcan, ?Ben ve arkadaşlarım burada kavga yerine barışı önermemiz lazım. Biz kendi içimizde barışı, demokrasiyi sağladıktan sonra, o zaman toplumun karşısına çıkıp demokrasinin her alanda açılmasını söyleme hakkına sahip olacağız. Onun içinde şuan buradayım.? şeklinde konuştu.

Basın toplantısı sırasında Salıcı ve Özcan, birbirlerine sarılarak birlik mesajı verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber