Karamanlı yeni aşçılar protokolü ağırladı

Karaman İl Halk Eğitim Merkezi'ndeki aşçılık kursuna katılanlar, birbirinden güzel yemeklerle protokol üyelerine ziyafet çekti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman İl Halk Eğitim Merkezi'ndeki yemeğe Vali Vekili Ferhat Burakgazi, Vali Yardımcısı Vekili Erkan İsa Erat, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, daire müdürleri, Halk Eğitim Müdürlüğü personeli, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Cennet Tartanoğlu'nun eğitmenliğinde 20 Şubatta başlayan aşçılık kursuna katılan kursiyerler, sertifikalarını almadan önce protokol üyelerine yemek ikram etti. Hafta içi 18.00-21.00 saatleri arasında yapılan kursta 13 kişi sertifika almaya hak kazandı. Usta öğretici Cennet Tartanoğlu, kursiyerlerin sağlıklı bir ortamda, sağlıklı bilgilerle donatıldığını kaydetti.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, kursiyerlerin hazırladığı yemekleri beğendiğini belirtti. Aksoy, ?Onlar kurs süresince aldıkları eğitimin hakkını verdiklerini göstermişler ve iyi bir aşçı olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Vali Vekili Ferhat Burakgazi de ?Yeme-içmenin vazgeçilmez bir ihtiyaç, sağlıklı yaşam açısından da bir yaşam kültürü ve bir sanat olduğuna inanıyoruz.Başarılı olan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Aynı zamanda kazanmış oldukları mesleklerinin kendilerine hayırlı olmasını temenni ederim." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber