Yıldırım'daki kentsel dönüşüme İTÜDER'den destek

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in ?çılgın proje' olarak nitelendirdiği yeni kentsel dönüşüm projesine bir destek de İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (İTÜDER) Bursa Şubesi'nden geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İTÜDER Bursa Şubesi Başkanı Hasan Tuğcu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'i makamında ziyaret etti.

Başkan Keskin'i Yıldırım'da hayata geçirdiği projelerden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Tuğcu, ?Yıldırım, nüfusu ve yüzölçümü ile Bursa'nın önemli ilçelerinden biri. Böylesi büyük ve çok göç alan yerde, hizmet yapmak kolay bir iş değil. Sayın Başkanımız Özgen Keskin'i tebrik ediyoruz. Ayrıca, Yıldırım'da 7 mahalleyi kapsayan 50 bin konutluk yeni kentsel dönüşüm çalışmasında, başkanımızı destekliyoruz.? diye konuştu.

Başkan Keskin de, ziyaretlerinden ötürü Hasan Tuğcu ve yönetimine teşekkür ederek, ?Yıldırım'da 2004 yılından bu yana 7 büyük kentsel dönüşüm çalışmasını hayata geçirdik. Bu bir rekordur. Şimdi de taşın değil kayanın altına elimizi koyarak, Bursa Ovası'nı da içine alan 7 mahallemizde 39 bin konutu yıkarak, yerine depreme dayanıklı lüks konutlar yapmak için kolları sıvadık. Bir sene boyunca sizler gibi diğer sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları dinleyerek, kentsel dönüşüm çalışmamızı başlatacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber