Başkaleli öğrenciler, sıra gecesinde eğlendi

Başkale ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu'nun yılsonu programında Görsel Sanatlar Öğretmeni Deniz Sağır Şavkçı ve Müzik Öğretmeni Münevver Zengin tarafından hazırlanan sıra gecesinde öğrencilerin seslendirdiği türkülerle davetliler, eğlenceli dakikalar geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkale YİBO Konferans Salonu'nda düzenlenen geceye Belediye Başkanı Hecer Sarihan, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Yağızer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Demir, İcra Müdürü, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrencilerin aileleri katıldı. Sıra gecesi öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin gezilmesiyle başladı. Öğrencilerin el emekleri ile yaptıkları bir birinden güzel resim çalışmaları davetliler tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Resim sergisini gezen davetliler daha sonra sıra gecesi için konferans salonundaki yerlerini aldı. Sahnede kurulan sıra gecesi etkinliğinde öğrencilerin söylediği Urfa yöresi sıra gecesi parçaları büyük alkış aldı. Öğrenciler şarkıları söylerken, çiğ köfte ustası Cemal Alan'da hazırladığı çiğ köfteyi programa katılan davetlilere ikram etmeye başladı. Sıra gecesinde yöresel kıyafetler giyen Müzik Öğretmeni Münevver Zengin ve öğrenciler geceye farklı bir güzellik kattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber