Alanya Olimpik Yüzme Havuzu'nun işletim hakkı belediyeye devredildi

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) ile imzalanan protokolle Alanya Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu'nun işletim hakkı 10 yıllığına Alanya Belediyesi'ne devredildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile Antalya Gençlik ve Spor il Müdürü Tarkan Tüzken arasında İmzalanan protokolle Olimpik Yüzme Havuzu resmen Alanya Belediyesi'nin oldu. Alanya Belediyesi'nde düzenlenen programa, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Tarkan Tüzken, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necati Yıldırım katıldı.

İmza töreninin ardından konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, spor salonunun, stadyumun ve son olarak olimpik yüzme havuzunun devredildiği bu protokollerin Alanya'ya gerek tanıtım, gerekse sporcuların yetişmesi açından çok büyük önem kazandığını söyledi.

İlçeye gelen sporcuların kentin tanıtımına da büyük katkı sağladığına dikkat çeken Sipahioğlu, "Geçen yıl etkinliklerde ev sahipliği yaptığımız sporcu sayısı 65 bin. Ölü dönem dediğimiz aylarda binlerce sporcuyu sokaklarda görüyoruz. Bu sporcular kendi imkanları ile burada kalıyorlar. Olimpik Havuzun elbette bize maliyeti olacak. Maliyeti ile katkısını karşılaştırdığımız zaman katkısı daha fazla olacaktır. Bu protokol devlet-millet ortaklığının en güzel bir örneği." dedi.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Tüzken de, olimpik havuzun Alanya Belediyesi'ne devri ile yerinde yönetimle daha etkin hizmet vereceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber