Hem annesini hem kız kardeşini öldürdü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, eşinden ayrıldıktan sonra başka bir erkekle görüştüğü gerekçesiyle kız kardeşini bıçaklayan ve kavgayı ayırmak isteyen annesini de bıçak darbeleriyle öldüren zanlı, olay yerinden kaçtıktan sonra polise teslim oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burhaniye Yunus Mahallesi Samim Sokak'ta meydana gelen olayda; Harmanyeri mevkii olarak da bilinen yerdeki eve gelen ağabey Mutlu Y. (27); burada, bir süre önce eşinden ayrılarak baba evine dönen, ancak hala boşanmaları sonuçlanmayan kız kardeşi Ayşegül B. (25) ile başka birisiyle görüştüğü gerekçesiyle tartışmaya başladı. Elindeki ekmek bıçağıyla kız kardeşine saldırdığı ile sürülen Mutlu Y.'yi engellemek isteyen anne Saime Y. (49), oğlunun bıçak darbelerine maruz kaldı. Öfkesini alamayan Mutlu Y.'ın, elindeki bıçağı kız kardeşi Ayşegül B.'in kasığına, karnına ve göğsüne sapladığı iddia edildi.

Olayı duyan ve gören komşuları polisi aradı. Olay yerine güvenlik güçleri ile sağlık ekibi sevk edildi. Ayşegül B., aldığı üç bıçak darbesi sonucu kan kaybederek olay yerinde ölürken, anne Saime Y. ise cankurtaran ile Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Burhaniye cumhuriyet savcısı ilk incelemelerini yaptıktan sonra Ayşegül B.'in cansız bedenini Burhaniye Devlet Hastanesi morguna gönderdi. Olayda hayatını kaybeden anne kızın cenazelerinin, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. Karısının ve kızının yaralı olduğunu sanan baba Mehmet Ali Y. evlerinin bahçesine cenaze aracı girdiği sırada ?Kim öldü ki?? diye sorarak sinir krizi geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber