Karapürçek'ten doğalgaz ve banka şubesi isteği

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde Esnaf Odası ve işadamları ilçede yatırımların hızlanması için doğalgaz ve banka şubesinin gerekli olduğunu dile getirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karapürçek Esnaf Odası Başkanı Musa Bildik'i ziyaret eden işadamı Fahrettin Baykan, Karapürçek'te yatırımların artması için doğalgazın ilçeye gelmesinin önemli olduğunu dile getirdi. ?Karapürçekte firma olarak 42 adet toplu konut yapacağız. Ama ilçemizde şu güne kadar doğalgaz olmaması bizleri sıkıntıya sokuyor. Bir ilçenin gelişmesi için muhakkak doğalgaz olması gerekiyor. Eğer doğalgaz Karapürçek'te olsa idi; ilçede ki dönüşüm çok daha hızlı olacaktı. İlçede bir banka dahi olmaması ise içler acısı. Sakarya milletvekillerine sesleniyorum lütfen ilçeye bir banka açılması için yardımcı olun. Bizler iş adamı olarak bu bölgemizde yatırım yapmak istiyoruz. Benim gibi iş yapmak isteyen iş adamları var. Eğer ilçede doğalgaz ve banka olursa Karapürçek ilçesi daha çok gelişir güzelleşir? dedi.

Karapürçek Esnaf Odası Başkanı Musa Bildik ise, talepleri gerekli yerlere ileteceklerini ve Karapürçek'te yeni yatırımlar için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber