Bozdağ: Terör bitene kadar mücadelemiz devam edecek

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kayseri'nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristlerin düzenlediği intihar saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, terör saldırılarının Türkiye'yi terörle mücadele kararından döndüremeyeceğini belirterek, "Terör bitene kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile birlikte Yozgat'ta bir dizi açılış programına katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, olayla ilgili olarak telefonla sürekli bilgi aldı. Yenifakılı İlçesi'nde Meslek Yüksek Okulu temel atma töreninden sonra olayla ilgili konuşan Bozdağ, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Her türlü terör saldırısını lanetliyoruz. Kayseri'de de terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Terör saldırıları Türkiye'yi bu kararından döndürmesi mümkün değildir. Terör bitene kadar mücadelemiz devam edecektir. Olayla ilgili detaylı bilgim yok. Gerekli açıklama yapılacaktır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber