OSB Polis Merkezi yenileniyor

Bursa Ticaret Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren OSB Polis Merkezi, fiziksel olarak ?B' statüsünden ?A' statülü polis merkezine dönüştürülecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursa TSO Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Uğur ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte OSB Polis Merkezi'nde yapılan yenileme çalışmalarını inceledi. Polis merkezinin büyütülmesine yönelik çalışmalar hakkında bilgi veren Bursa İl Emniyet Müdürü Kahya, OSB Polis Merkezi'nin, fiziki yapısı itibariyle Bursa'nın ilk ?A' statülü polis merkezi olacağını söyledi. Katkılarından ötürü OSB yönetimine teşekkürlerini ileten Kahya, Bursa'nın daha güvenli bir şehir olması için çalışma yürüttüklerini, bunun en güzel örneğinin OSB Polis Merkezi olacağını dile getirdi.

Bölgede bu statüde bir polis merkezi bulunmasının kendilerine güç verdiğini belirten Bursa TSO OSB Başkanı Ali Uğur, Bursa'da bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. OSB ile birlikte 11 mahalleye daha hizmet veren Organize Sanayi Bölgesi Polis Merkezi'nde başlayan tadilat çalışmalarının 3 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor. Merkezin 250 metrekare olan kullanım alanı 500 metrekareye çıkarılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber