POMEM ve KYK Müdürleri seminerde buluştu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve Komiser Yardımcılığı Kursu (KYK) Müdürleri 4. Paylaşım ve Değerlendirme Semineri 16-18 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara'da düzenlendi.

Seminerde devam etmekte olan 11. dönem POMEM öğrencilerinin kazanmış oldukları bilgi ve becerileri sergileyebilecekleri ?En İyi Polis Savunma Taktikleri Uygulaması? ve katılımcılara yönelik olarak ?Polis Temel Eğitimi? konulu panel yapıldı.

Programa, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Pek, Eğitim Dairesi Başkanı Metin Varol, Güvenlik Dairesi Başkanı Bekir Akarsu, AKKM Dairesi Başkanı Mustafa Şahin, Bilişim Suçlarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Ömer Tekeli, Polis Akademisi Başkan Yardımcısı ile 14 Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü, Ankara ve Bursa Polis Koleji ile Diyarbakır A.Gaffar Okkan PMYO Müdürü katıldı.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Pek, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, lisans mezunlarının alındığı POMEM'lerle birlikte, 2005 yılından günümüze kadar mezun olarak görev başlayan personelin Teşkilatın eğitim seviyesinin artmasına büyük katkı sağladığını belirtti. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Pek ayrıca Teşkilatımızın amir ihtiyacının karşılanması amacıyla düzenlenen KYK ile amir ihtiyacının büyük ölçüde karşılandığını söyledi.

Seminere katılan POMEM Müdürleri, polis meslek eğitimlerinin 9 aya çıkarılması ve yeni polis meslek eğitim müfredatıyla ilgili görüş ve önerilerde bulundular.

POMEM Müdürlüklerinde 11. dönem polis meslek eğitimi gören öğrencilerin kazanmış oldukları bilgi ve becerileri sergiledikleri ?En İyi Polis Savunma Taktikleri Uygulamaları?nda dereceye giren öğrencilere Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Pek tarafından ödülleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber