Başkan Tuna, Yenikent İlköğretim Okulu'nda bahar şenliğine katıldı

Sincan Yenikent İlköğretim Okulu'nda düzenlenen bahar şenliğinde geleneksel lezzetler halkla buluşurken, resim sergisinden halk oyunlarına, çekilişle dağıtılan hediyelerden yarışmalara kadar pek çok etkinliğe yer verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Voleybol, basketbol ve karate dallarında farklı seviyelerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir de bahar şenliğine katılarak öğrencilere ödüllerini verdi.

Sincan Yenikent İlköğretim Okulu, Sincan Belediyesi ve Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleri ile bahar şenliği düzenlendi. Adıyaman yöresine ait halk oyunlarını sergileyen yetenekli miniklerin gösterisiyle şenlik coşkuyla başladı. Sincan'a karate, voleybol ve basketbol alanlarında derece kazandıran genç sporcular kupaları ve madalyalarını Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir'in elinden aldı. Organizasyon, çekilişle ödüllerin dağıtılması ve birbirinden neşeli yarışmalarla devam etti. Öğrencilerin yaptıkları resimler sergilendi. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, sergiyi gezerek gençlerle sohbet etti.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?Baharın gelişi çocuklarımız ile bir araya gelişimize vesile oluyor. Sincan Belediyesi olarak eğitim ve öğretime çok önem veriyoruz. Biz biliyoruz ki bir memleketin gelişmişlik düzeyi ile eğitim düzeyi doğru orantılıdır. Bu sebepten, söz konusu eğitim ve okullarımız olunca imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği esirgemeden veriyoruz. Okulların düzenlediği bahar şenliklerinde bulunmaya ve her biri memleketimizin istikbali olan çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber