İngiltere'den yola çıkan bisikletçi Fethiye'de törenle karşılandı

Kanserli hastalara destek olmak amacıyla İngiltere'den bisikleti ile yola çıkan İngiliz sporcu Tomy Kelly (62), Fethiye'de törenle karşılandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İngiltere'den 10 Nisan tarihinde yola çıkan Tomy Kelly, 13 Mayıs tarihinde Türkiye'ye giriş yaptı. Aldığı sponsor destekleri ile kanserli hastalara destek olan İngiliz sporcu, 13 günlük Türkiye etabının sonunda Fethiye'ye ulaştı. İzmir, Kuşadası ve Milas üzerinden Fethiye'ye gelen Kelly, şehir girişinde bisikletçiler tarafından karşılandı.

Buradan toplu halde şehir merkezine giden bisikletçileri, Fethiye Evi önünde kalabalık bir topluluk ve Fethiye Belediyesi Bando takımı karşıladı. İngiltere Fahri Konsolosu Mustafa Şıkman'ın da hazır bulunduğu karşılama töreninde konuşan Tomy Kelly, 4 bin kilometrelik yolculuğun sonunda bu şekilde karşılanmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

İngiltere'deki evinden başladığı yolculuğunu ikinci evi olan Fethiye'de bitirmenin huzurunu yaşadığını anlatan Kelly, "Kanserli hastalara destek vermek amacıyla başladığım işi burada bitirmek ne kadar mutluluk veriyor anlatamam. 10 Nisan tarihinde İngiltere'den yola çıktığımda bu kadar ilgi göreceğimi beklemiyordum. Ama bugün burada gördüm ki doğru bir iş yapıyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber