Minik öğrencilerin mezuniyet sevinci

Rize'de, Şahika Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Bahar Çocuk Akademisi'nde mezuniyet sevinci yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenciler, yılsonu sergisi ve mezuniyet programı ile uğurlandı. Programda 3-6 yaş grubu öğrencilerin yılsonu gösterisi izleyenlere neşe dolu dakikalar yaşattı.

Özel Salih Kalkavan İlköğretim Okulu Konferans Salonunda yapılan programa, Şahika Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şaban Erdem, Salih Kalkavan İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Akgül, Bahar Çocuk Akademisi Müdürü Nazan Özkasap, öğrenci ve veliler katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan İsmail Akgül, Özel Şahika Eğitim Kurumları'nın Rize'de kaliteli eğitim veren güzide okullar arasında olduğunu söyledi. Kurum olarak büyük bir aile olduklarını ifade eden Akgül, "Kurumumuza bağlı beş okulda toplam bin 150 öğrencimize eğitim imkanı sunuyoruz. Bize evlatlarını teslim eden ailelere ileride gurur duyacakları, vatana millete hayırlı bireyler olacak bireyler yetiştirmek için uğraşıyoruz." dedi.

Bahar Akademisi Müdürü Nazan Özkasap ise programa katılanlara akademileri hakkında bilgiler verdi. Akademilerinin 3-6 yaş grubu öğrencilere okul öncesi eğitim vermek için kurulduğunu ifade eden Özkasap, şöyle konuştu: "Velilerimizde 66 ayını dolduranların okula başlayacağı konusunda birtakım kaygılar var. Biz onları sağlıklı bilgilendirmek adına seminerler düzenledik. Birebir görüşmelerimizde de gerekli bilgilerle velilerimizdeki şüpheleri gideriyoruz. Kurumumuzda her sınıfa birer öğretmen ve bakıcı olmak üzere iki kişi düşmektedir. Gün boyu eğitim veren kurumumuzda velilerin tüm beklentilerine cevap vermeye çalışıyor, uyku düzeninden yemek düzenine kadar öğrencilerimize birçok konuda hizmet sunuyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından kürsüye çıkan öğrenciler yılsonu gösterisiyle büyük alkış aldı. Gösterileriyle salonda neşe dolu dakikalar yaşatan öğrenciler yılsonu sergisi için hazırladıkları eserlerle katılımcılardan tam not aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber