Milletvekili Demir:Kalkınmanın önündeki engeller kaldırıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye'nin kalkınmasının önündeki engellerin ortadan kaldırıldığını belirterek, ülkenin dünyanın parlayan yıldızı olarak yoluna devam ettiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Partisinin Samsun'un Ondokuzmayıs İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Demir, 10 yıl önce Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun unutulmaması gerektiğini kaydetti. Parti içi faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda yaptığı konuşmasında yaşanan kalkınma ve gelişim sürecini ve parti faaliyetlerini hatırlatan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, halkın görüş, talep ve önerilerini dinleyen ve çözüm üreten bir parti olduklarının altını çizdi. AK Parti iktidarının halkın teveccühü ile ülke yönetimine getirildiğini, o andan itibaren farklı bir siyaset anlayışı, durmaksızın çalışma, hizmet hedefinin ilke edinilmesi sayesinde hızlı bir toparlanma dönemine girdiğini vurgulayan Demir, "Geçen 10 yıl içerisinde ülkenin kalkınması ve gelişmesi için önündeki tüm engeller kaldırılmıştır. Yeni imkanlar oluşturularak yükseliş hızla devam ediyor. Türkiye şuan dünyanın parlayan yıldızı konumunda. Bu seviyeye gelmek kolay olmadı. Halkın verdiği güç ile dünyanın sayılı ülkeleri arasına girmeyi başardık. Ekonomide, sağlıkta, eğitimde, her alanda büyük iyileşmeler sağlandı. Bunlar yeterli mi, tabi ki değil, daha yapılacak çok iş var. Durmuyoruz daha çok çalışacağız. Parti teşkilatlarımız çalışmalarını daha da artırmalı. Halkımızın her bir sorunu, talebi dinlenmeli, anında gerekli yerlere iletilerek çözümü noktasında yardımcı olmalı." ifadelerini kullandı.

Toplantıda 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Eren, İl Başkanı Osman Çetinkaya ile yönetim kurulu ve parti üyeleri de hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber