İçkisiz baloya öğrenci velilerinden tam not

Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) 2011-2012 mezunlarını Sahil Restaurant'da gerçekleştiriği törenle uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yoğun ilginin olduğu baloda öğrenciler ve aileleri doyasıya eğlendi. Uzun yıllar sonra ilk kez içkisiz bir balo düzenlenmesi öğrenci velilerinden tam not aldı.

Düzenlenen balonun içkisiz olması gözlerden kaçmayan bir unsurdu. Öğrenciler ve aileleri balonun içkisiz olmasıyla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. İMYO öğrencilerinden Erhan Fındık geceyle ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi, "İçkinin olmaması ve ailelerin olması çok güzel umarım bütün gece bu güzellikle devam eder."

Öğrenci ailelerinden Sibel Yıldız ise, "Çok güzel bir gece aile ortamının olması ve çocuklarımızla birlikte bu güzel gece de olmaktan mutluluk duyuyoruz. İçkinin olmaması ailelerin gönüllerini ferahlatıyor." dedi.

"ALKOLÜN ETKİSİYLE KÖTÜ DURUMLAR OLUYORDU"

İMYO Müdür Yardımcısı Ali Rıza Çelik de öğrencilerin mezuniyet coşkusuna ortak oldu. Çelik, "Her yıl düzenlenen mezuniyet balosuna katılmaya özen gösteriyorum. Öğrencilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Gençlerin her konuda özgür olduğunu düşünüyorum tabi içkinin olmaması daha iyi, içki olduğunda sınırları aşıyorlar, kavgalar ortaya çıkıyor her şey kararında olmuyor böyle daha güzel olacağını düşünüyorum." şeklinde açıkladı.

İMYO öğrencilerinden Çarem Göl, "Bence çok iyi bir organizasyon olmuş. Tüm öğrencilerin aynı yerde birlikte olması hocalarımızın aramızda olması çok güzel. Alkolün yer almaması çok doğru bir karar çünkü bu konu da iyi düşünen arkadaşlarımız olduğu gibi kötü düşünenler de var. İçkiyi kötü anlamda kullananlar ve alkolün etkisiyle kötü durumlar oluyordu. Bu yüzden çok yerinde bir karar olmuş." ifadesini kullandı.

Gecede İMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Bikçe de öğrencilerini yalnız bırakmadı. Bikçe mezuniyetle ilgili sözlerini şu şekilde dile getirdi: "Öğrenci arkadaşlarımız için en güzel gecelerden bir tanesidir. Böyle emek verdikleri eğitim hayatından sonra böyle bir mezuniyete erişmek, gerçek hayata adım atmaları bizleri mutlu ediyor. Esas hayat bundan sonra başlıyor. Yeni hayatlarında onlara başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi iyi yerlerde görmek istiyoruz."

İMYO öğrencileri yemek servisinin ardından canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber