Kulüp yöneticisi 15 gün önce kaybettiği para dolu cüzdanına kavuştu

Kırıkkale Başpınar Stadyumu'nda oynanan Altındağ -Ankara Demirspor maçında cüzdanını kaybeden Bayram M., 15 gün sonra cüzdanı ile birlikte 4 bin 500 lirasına kavuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başpınar Stadı'nda oynanan U-19 müsabakasında Altındağ Yöneticisi Bayram.M., cüzdanını düşürdü. Cüzdanını nerede düşürdüğünü hatırlamayan Bayram. M.'nin paradan ümidini kestiği bir sırada stat bekçisi Harun Elibol cüzdanı bularak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'ye teslim etti. Cüzdanı alan Ünlü, Bayram. M.'yi telefonla arayarak cüzdanının bulunduğunu söyledi ve Kırıkkale'ye davet etti. Şehre gelen Bayram M., cüzdanını ve parasını aldıktan sonra emeği geçenlere teşekkür etti.

Çalışanı Elibol'un örnek bir duruş sergilediğini ifade eden Rifat Ünlü, kendisiyle gurur duyduğunu söyledi. Bekçi Elibol, ?Cüzdanı tribünleri temizlediğimiz bir zamanda oturakların altında buldum ve hemen yetkililere teslim ettim.? dedi.

15 gün sonra cüzdanı bulunan Bayram M. ?Demek ki böyle insanlar varmış. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber