Fikret Orman: Beşiktaş'a zarar veren babam dahi olsa karşısında beni bulur

Beşiktaş Kulübü Bakanı Fikret Orman, Beşiktaş'a zarar veren kişinin babası olsa dahi karşısında kendisini bulacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ceylan Otel'de gerçekleştirilen 2012 yılı 1. Olağan Genel Kurul toplantısında üyelerin eleştirilere cevap veren Başkan Orman, siyah - beyazlı kulübün bu sezon taraftarların neden olduğu olaylarla ilgili fazla ceza aldığını belirten Başkan Fikret Orkan, ''Taraftar üzerinden popilizm yapmam. Benim şahsımı desteklemeye gelmiyorlar, Beşiktaş camiasını desteklemeye geliyorlar. İnsan sevdiği şeye zarar vermemeli. Beşiktaş'a zarar veren kim olursa olsun karşısında beni bulur. 'Taraftar öyle der, böyle der' diye imtina etmem. Hiçbir çekingenliğim yok. Beşiktaş'a zarar veren kim olursa olsun, babam bile olsa karşısında beni bulur.'' diye konuştu.

Bazı üyelerin kulüpte çalıştığı kişileri eleştirmesi üzerine Başkan, "Ben kulüpte kiminle çalışıp çalışmayacağıma kendim karar veririm. Genel kurula gelirken şu kişilerle çalışırım diye bir liste sunmadım. Çalıştığım arkadaşlar görevini layıkıyla yaptığı sürece beraber çalışmaya devam ederiz." dedi.

Öte yandan Başkan Fikret Orman, yollarını ayırdıkları eski teknik direktörleri Tayfur Havutçu içinse şunları dile getirdi:

"Tayfur hoca çok kıymetli bir arkadaşımız. Beşiktaş, ligde en kötü ihtimal dördüncü olacaktı. Carlos Carvalhal, Türkiye Kupası'nda Boluspor'a elenince ben ve kamuoyunun güvenini kaybetmişti. Hocamız ile 6 maç artı bir yıllık anlaşma yapmıştık. Aslında bu ayrılık kararını bir hafta önce yapacaktık. Olmadı ve kamuoyunda konuşulmasına neden oldu. Beşiktaş başkanı olarak Tayfur'a üzüntümü dile getirdim. Bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Beşiktaş Kulübü'nde yaptığımız bir hafta gecikmedir. Saygısızlık veya şahsiyetiyle oynama değildir.''

Başkan Fikret Orman, Fulya Projesi için de, "Futbol takımını düzeltiriz. Borçları öderiz. Ancak Fulya'yı bir daha yerine getiremeyiz. Sorunlar hala devam ediyor. Ancak bunların hepsini çözeceğiz. Bugün yetkim olsa Fulya'yı yıkarım." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber