Köprü altına sıkışan öğrenci dolu otobüs paniğe sebep oldu

Hafa sonu Ankara'yı gezmeye gelen Balıkesirli öğrencilerin şehir turu az kalsın felakete dönüşüyordu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 18:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurtuluş Meydanı'ndan Bölge Trafik Müdürlüğü istikametine geçmek isteyen 10 BBN 77 plakalı otobüs ?3.00 m. Dikkat Köprüye Çarpmayın? uyarısına rağmen demir köprüye çarptı. Sıkışan otobüs kendi imkanlarıyla bulunduğu yerden kurtulmasının ardından yangın tehlikesi yeni bir heyecana sebep oldu.

Ayvalık Altınova Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri hafta sonu gezisi için geldikleri Ankara'da şehir gezisi sırasında kaza sürpriziyle karşılaştı. Öğle saatlerinde yaklaşık 50 öğrenci ve 5 öğretmeni taşıyan otobüs Kurtuluş Kavşağı'nda Zekai Tahir Burak Hastanesi ve Bölge Trafik Müdürlüğü'nün bulunduğu istikamete geçmek isterken köprüye takıldı.

Otobüsün üst bölümünün sıkışmasının ardından trafik polisleri yolu trafiğe kapattı. Araç şoförü geri manevra ile otobüsü sıkıştığı yerden kurtardı. İlköğretim okulu öğrencileri ve öğretmenleri tekrar otobüse binip yol almak isterken, aracın üstünden yükselen dumanlar paniğe neden oldu. Olay yerinin Kurtuluş İtfaiye Garajı'nın yanında olması muhtemel bir faciayı önledi. Öğrenciler panik ve korku içinde otobüsten tahliye edilirken, itfaiye erleri yükselen dumanlara müdahale etti. Aracın üstünde bulunan klima tertibatıyla elektrik bağlantısı kesilen araç kontrollü bir şekilde itfaiye garajına çekildi. Öğretmenleri tarafından itfaiye bahçesine getirilen öğrenciler burada dinlenirken, itfaiye erleri tek tek tüm öğrencilerle ilgilendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber