'Antepia, yüzde 45 prim yaptı'

Sinpaş ve Paralel Yapı işbirliğiyle geliştirilen Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük konseptli konut projesi Antepia devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Paralel Yapı Genel Müdürü Hayri Özhelvacı, tanıtıma çıktıkları günden bu yana Antepia'nın yüzde 45 prim yaptığını kaydetti.

Özhelvacı, satışı devam eden Zümrüt Mahallesi'ni ve projenin genel durumunu değerlendirdi. Tanıtıma çıktıkları günden bu yana Antepia'nın yüzde 45 prim yaptığını vurgulayan Özhelvacı, "Yakın zamanda satışına başladığımız Zümrüt Mahallesi'nde 2+1'den 9+2'ye kadar uzanan farklı büyüklüklerde 272 konut yer alıyor. En geniş göl manzarasına sahip ve tüm sosyal alanları içine alan Zümrüt Mahallesi'ndeki konutların fiyatları ise 215 bin 400 liradar başlıyor." dedi.

Özhelvacı, Gaziantepliler çok avantajlı ödeme planı da sunduklarını, 24 ay vadeli ödemenin yanında özellikle vade faksız 55 ay ödeme planı yaptıklarını belirtti. 3 bin 470 konutluk Antepia projesinin, insanoğlunun yüzyıllardır büyük değer verdiği kıymetli taşların isimleriyle anılan mahallelerinden ilki olan Safir'in satışlarının tamamlandığını kaydeden Özhelvacı, ikinci etap olarak satışa çıkan Yakut Mahallesi'nin satışlarının ise yüzde 75 oranında tamamlandığını belirtti. 614 konuta çıkarılan Safir Mahallesi'nin inşasının hızla devam ettiğini açıklayan Hayri Özhelvacı, inşaatın yüzde 70'lık kısmının tamamlandığını dile getirdi.

Özhelvacı, Antepia'nın yeni satışa çıkan Zümrüt Mahallesi'nde yer alan Agora Meydanı ve Sahre Alanı'nın faaliyete geçtiğini, Gazianteplilere bu alanda keyfili mangal, brunch gibi organizasyonlara ağırlık verileceğini kaydetti. 2 bin metre karelik alanı kaplayan Agora Meydanı'nda Gazianteplilerin ihtiyaçları olan her şeyi bir arada bulabileceklerini söyledi. Özhelvacı, bu meydanda Türkiye ve dünyadan yöresel tatların yanı sıra cafe ve restoranların Gazianteplilere hizmet vereceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber