Yolcu dolu otobüse molotoflu saldırı!

Şişli'de bir halk otübüsü geçtiğimiz hafta ellerinde molotof kokteylleri ve taşlar bulunan bir grubun saldırısına uğramıştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli'de bir halk otübüsü geçtiğimiz hafta ellerinde molotof kokteylleri ve taşlar bulunan bir grubun saldırısına uğramıştı. Yaşanan o dehşet anlarının hemen sonrasında, görgü tanıklarının anlamına göre içindeki yolcuların can havliyle dışarı çıkmasından sonra, otobüsten alevlerin yükseldiği anlarda kaydedilen görüntüler çıktı ortaya. Görüntülerde; yolcu otobüsünün yandığı ve atılan havai fişekler görülürken, otobüs şoförü yangın söndürme tüpüyle alevleri söndürmeye çalışıyor

MASKELİ GRUP DEHŞET SAÇTI

Şişli Okmeydanı Darülaceze Caddesi üzerinde geçen Pazar yüzleri maskeli küçük bir grup ellerindeki Molotof kokteyli ve havai fişekleri çereye ve bu sırada orada bulunan yolcu dolu halk otobüsüne attı. Osmanbey-Taksim seferini yapan halk otobüsüne önce taş atan kimliği belirsiz kişiler, daha sonra Molotof kokteyli ve havai fişek fırlattı. Tanıkların anlatımına göre otobüste bulunan yolcular, kendilerini otobüsten atarak canlarını kurtardı. Bu sırada büyük bir panik yaşandı. Yapılan saldırıda otobüsün koltuklarının bir kısmı yanarken atılan taşlardan dolayı camları kırıldı.

OTOBÜS DEHŞETİ CEP TELEFONU KAYDINDA

Yaşanan korku dolu dakikaların hemen sonrasıda, kısa süre önce yolcuların terkettiği otobüs alevlere teslim olduğu anlarda bir vatandaşın cep telefonu kamerası da kayıttaydı. . Görüntülerde, Molotof kokteyli atılan otobüsün içindeki alevler ve duman görülüyor. Ayrıca atılan havai fişeklerde net bir şekilde görülüyor. Otobüs yanarken şoför de bir an önce yangın söndürme tüpüyle alevleri kontrol altına almaya çalışıyor. Otobüs şoförünün oğlu korkuyla kaçışarak çevreden yardım istiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber