Mecnun Otyakmaz : Beşiktaş kulübünden kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktörleri Rıza Çalımbay hakkındaki bir takım medyada çıkan haberlere açıklık getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Mecnun Otyakmaz'ın Cihan muhabirine telefonda yaptığı açıklamada, teknik direktörleri Rıza Çalımbay'ın son günlerde adının bir takım medya tarafından Beşiktaş'a gidiyor denilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Beşiktaş kulübünden kamuoyunu aydınlatmasını beklediklerini belirten Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, "Beşiktaş kulübününden kamuyouna bir açıklama bekliyoruz. Rıza Hocamız ile ilgili Beşiktaş'tan bizim tarafımıza gelen hiçbir teklif ya da görüşme talebi yok. Hocamızla da konuştum kendisine bizzat yapılmış bir teklif olmadığını doğruladı. Beşiktaş camiasının Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a gelmesini istemesi de çok doğal. Fakat biz hocamızla uzun yıllar beraber olmak istiyoruz. Beşiktaş kulübünden bu konu ile ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama bekliyoruz." dedi.

KONSANTRASYONUMUZ BOZULMAYA BAŞLADI

Başkan Mecnun Otyakmaz, bu haberler yüzünden konsantrasyonlarının bozulduğunu da söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Yeni sezon hazırlıklarımızın yanı sıra, transfer edeceğimiz oyuncularında planlamaları var. Hocamızla uzun vadede beraberliğimizi sürdürmek için bir takım hazırlıklar içindeyiz. Bu haber yüzünden konsantrasyonumuz da yavaş yavaş bozulmaya başladı. Bu belirsizlik bizim camiamıza zarar verir. Bu durum da hem yönetim olarak bizi üzer ve zor durumda bırakır hem de yeni sezon öncesinde taraftarımızın moralini bozar."

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELİRSE GİDER MADDESİ YOK

Bu arada Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz spor kamuoyunda yanlış bilinen bir görüşü de Cihan Haber Ajansı aracılığıyla düzelmek istediğini söyledi.

Başkan Otyakmaz, Cihan muhabirine, Rıza Çalımbay'ın 1 sene daha sözleşmesinin olduğunu ve 'Beşiktaş'tan teklif gelirse gider' şeklindeki bir maddenin de sözleşmede olmadığını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber