Eğitimin sultanları okul duvarlarını rengarenk yaptı

Van'ın Başkale ilçesinde Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri okul duvarlarını boyadı, çeşitli çizgi film karakterleri ve çiçek desenleri ile süsledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Başkale ilçesinde Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri okul duvarlarını boyadı, çeşitli çizgi film karakterleri ve çiçek desenleri ile süsledi.

Okul müdürü Ünal Duyan, resim öğretmeni Eren Demeli ile bir grup öğretmen, kendi aralarında topladıkları para ile boya için gerekli malzemeleri aldı. Okul idarecileri ve öğretmenler, hafta sonu okula gelerek gönüllü olarak çalıştı. Önce resim öğretmeni okulun dış cephe ve avlu duvarlarını karikatür ve doğa manzaraları ile süsledı, ardından öğretmenler boyama işlemine başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren okul müdürü Ünal Duyan, "Okulumuzun bayan öğretmenleri okulumuzu kendi imkanları ve kendileri boyamak istediler. Biz de okul yönetimi olarak bu kararlarına destek verdik ve gerçekten okulumuza çok farklı bir güzellik kattık. Bu çalışmada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.

Resim öğretmeni Eren Demeli amaçlarının, okulu öğrencilere daha sıcak ve daha eğlenceli bir hale getirmek olduğunu söyledi. "Biliyoruz ki bu durum öğrencilerin derslerini de olumlu yönde etkileyecektir." diyen Demeli, "Bizler çalışırken çok eğlendik, umarız ki öğrencilerimizde de aynı etkiyi yapar. Bizlere katkılarından dolayı öncelikle okul müdürümüze ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Okulun figürlerle boyanmış halini gören öğrenciler ise resimlere hayranlıkla baktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber