Kızılay, kız yurdunu ETÜ'ye tahsis etti

Kızılay'ın kız yurdu, Erzurum Teknik Üniversitesi(ETÜ)'ne tahsis edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kızılay'ın Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan kız öğrenci yurdunun ETÜ'ye tahsisiyle ilgili olarak iki kurum yetkilileri arasında protokol imzalandı. Kızılay Şube Başkanlığı'ndaki imza töreninin ardından dört katlı ve tam teşekküllü öğrenci yurdu yeni eğitim ve öğretim yılında ETÜ'nün hizmetine tahsis edildi. Protokol töreninde konuşan Kızılay Şube Başkanı Mithat Turgutcan, Kızılay olarak öğrencilere de hizmet verdiklerini hatırlatarak, kız öğrenci yurdunu ETÜ'ye tahsis ettiklerini belirtti.

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı öğrencilerin üniversiteleri tercihlerinde o üniversitelerin sunduğu hizmetlerin önemli olduğunu belirtti. Kızılay'ın 250 kişilik kız öğrenci yurdunu ETÜ'nün hizmetine vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yaylalı, "Kızılay'ın bu yurdu tahsis etmesiyle birlikte ETÜ'nün artık yurt sorunu ortadan kalkmıştır. Kızılay Şube Başkanı Mithat Turgutcan'a teşekkür ediyorum." dedi.

İmza törenin ardından yurda geçen Rektör Yaylalı ile Kızılay Şube Başkanı Turgutcan, birlikte yurdu gezdi. Odaları tek tek gezerek kontrol eden Yaylalı, odalarla ilgili personelden bilgi aldı.

Protokol törenine ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz, ETÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Bayram Şahin, ETÜ Özel Kalem Müdürü Yusuf Sadri Kishalı, ETÜ Avukatı Filiz Sayar ile Kızılay Erzurum Şube Başkanlığı Avukatı Sadrettin Haşıloğlu da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber