Taşınmak istemedikleri evi yakmak istediler

Diyarbakır'da babalarının başka bir mahalleden aldığı eve taşınıp arkadaşlarından ayrılmak istemeyen 2 kız kardeş, yeni evlerine ateşe verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni evlerini yakmak isterken benzinin parlaması üzerine meydana gelen patlamada kız kardeşler el ve ayaklarından yaralandı.

Bağlar ilçesi Çelebi Eser İlköğretim Okulu'nda okuyan 14 yaşındaki K.T. ile 15 yaşındaki K.K. isimlik kız kardeşler, ailesinin şehrin yeni yerleşim yeri olan Çölgüzeli TOKİ 1. Etap F. Blok'ta aldığı eve taşınmak istemedi. Mahalledeki arkadaşların ayrılmak istemeyen kız kardeşler, bunu babalarına defalarca söyledi. Ebeveynleri ise onlara daha rahat edecekleri yeni evlerine taşınma kararı aldığını ve bundan vazgeçmeyeceklerini kendilerine anlattı. Ailesi taşınma hazırlığı yaparken okula gitmek için evden çıkan kız kardeşler, yeni evlerine giderek burayı yakmak istedi. Bu sırada benzinin parlaması üzerine yaşanan patlamada ikisi de yaralandı. Patlamayla birlikte çıkan yangında yeni evin kapı ve pencereleri kül oldu.

Patlamadan sonra olay yerine gelen çok sayıda polis inceleme başlatırken kız kardeşler Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber