Şarkışla, 4 Yıllık Fakülte veya Yüksek Okul İstiyor

Şarkışla'da iş adamları ve sivil toplum örgütleri, ilçeye 4 yıllık fakülte veya yüksek okul kurulması için bir araya geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Derneği Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz'ın ev sahipliğinde, Kızılay Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Aşık Veysel Meslek Yüksek Okul Müdürü Metin Erol, İl Genel Meclis üyeleri Osman Aydın, Mahir Arı, Hamza Karlı, iş adamları ve sivil toplum örgütleri katıldı. Toplantıda, Şarkışla'ya 4 yıllık fakülte veya yüksek okulu açılması konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Gültekin, kendisini Şarkışla'ya adadığını ifade ederek, ilçeye 4 yıllık fakülte veya yüksek okul yapılması için üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Aşık Veysel Meslek Yüksek Okul Müdürü Metin Erol da "İlçeye yüksek okul açılması mümkündür. Bunun için öncelikle bina yapılması gerekir. O da Şarkışla'nın bir araya gelmesiyle olur. Bu konuda belediye başkanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber