Kayseri'deki patlamada yaralananların sağlık durumu

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasına geçtiğimiz cuma günü gerçekleşen intihar saldırısından sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Emine Işık bugün taburcu oluyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaralıların son durumlarını açıklayan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, "Saldırıda yaralanan Mehmet Yaşar Kuyumcu ve 3 yaşındaki Yağmur Işık da hastanemizde tedavileri tamamlanarak geçtiğimiz cumartesi günü taburcu edilmişlerdi. Pınarbaşı ilçesindeki intihar saldırısından ağır yaralı olarak hastanemize gelen ve beynine gerçekleşen ameliyattan sonra Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan sivil memur İsmail Sakın'ın ise tedavisi sürüyor. Makineye bağlı olan

İsmail Sakın'ı uyutmaya yönelik verilen ilaçlar dün itibari ile kesildi. Fakat hastada beklediğimiz uyanma gerçekleşmedi. Hastada uyanma, durumunda bir değişiklik yok. Takip edip bekleyeceğiz. Hastanın hayati tehlikesi devam ediyor. Umudumuz; hastanemizdeki diğer 3 yaralımız gibi bu yaralımızın da iyileşerek taburcu edilmesi, bunun için hastane olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber