Kent gönüllüleri sertifika aldı

Şehitkamil Belediyesi'nin Gaziantep Üniversitesi ile işbirliği içinde yürüttüğü Kent Gönüllüleri Projesi kapsamında bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan üniversite öğrencileri sertifikalarına kavuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tören, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Sertifika töreninde kent gönüllüsü öğrenciler adına konuşan Yunus Emre Argın, ?Kent Gönülleri Projesi kapsamında aldığımız görevler bizlere üniversite hayatımız sonrasında atılacağımız iş dünyası için büyük bir tecrübe kazandırdı. Üstlendiğimiz sosyal sorumluluk görevleri bizlere eşsiz bir manevi huzur yaşattı. Ben bu vesile ile kent gönüllüsü arkadaşlarım adına bizlere bu imkanı sunan hocalarımıza ve çalışma sahalarında tüm imkanları ardına kadar açan Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum.? dedi.

Gaziantep'te kurumlar arasında ortak akılla gerçekleştirilen projelerin şehrin gelişimi adına büyük bir fayda sağladığını belirten Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ise, ?Şehitkâmil Belediyesi ve değerli Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu ile çalışmak ve yenilikler üretmek bizleri mutlu ediyor. Kent gönüllüleri projesine katılan bu projeye emek ve gönül veren herkesi yürekten kutluyorum. Bu proje kapsamında görev yapan öğrencilerimiz birçok farklı kulvarda kendilerine yeni değerler ve bilgiler kattı. Bu ve buna benzer projelerin gelişmesi adına Gaziantep Üniversitesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız.? diye konuştu.

Kent Gönülleri Projesi kapsamında görev yapan herkesle büyük hizmetler ürettiklerini kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da projenin gönüllük esasına dayanmasına rağmen katılımcıların gecesini gündüzüne katarak hizmet ürettiklerini ifade etti.

Konuşmalarının ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na projeye olan katkı ve desteklerinden dolayı Gaziantep Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber