Sani Şener: Aziz bey Fenerbahçe'nin, Sadri bey Trabzonspor'un haklarını koruyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kardeşi Mustafa Sani Şener Çağlayan Adliyesi'nde görülen duruşmaya verilen arada şike davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, "Sadri bey Trabzonspor'un haklarını koruyor, Aziz bey de Fenerbahçe'nin haklarını koruyor." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 14:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sani Şener, futbolla bir alakası olmadığını ve ağabeyi Sadri Şener ile yaptığı bir telefon görüşmesinden dolayı sanık olarak ifade verdiğini belirtti. Duruşma salonunda herhangi bir gerginliğin yaşanmadığının altını çizen Sani Şener, ?Sizler içerideki durumu merak ediyorsunuz. Duruşma gayet medeni ve çağdaş bir şekilde geçiyor.? şeklinde konuştu.

Çapraz sorgulamanın da yapıldığının ve her iki tarafında medenice sorularını sorduklarını belirten Şener, ?Bu sorgulamada herkes açık açık cevabını veriyor. Hakimler de, mahkeme başkanı da çok iyi yönetiyor. Herkes medeni bir şekilde birbirine soruları soruyor ve açıklama yapıyor.? ifadelerinde bulundu.

İçeride gerginlik olduğu iddialarıyla ilgili basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Şener, ?Hayır hiçbir şey olmadı. Gayet güzel bir şekilde Aziz Yıldırım Bey sorularını sordu, Sadri Bey cevapladı. Aziz Bey bizim çok eski gençlik arkadaşımızdır zaten. Birisi Trabzonspor'un haklarını koruyor birisi Fenerbahçe'nin haklarını koruyor. Bundan başka bir şey yok. Eğer gerginlik bekliyorsanız öyle bir şey yoktu.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber