Mazlum: Şener'den alacağımı istedim

Şike davasında tutuksuz sanık Zeki Mazlum, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e sorduğu paranın kendi alacağı olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çapraz sorgusu yapılan Mazlum, Mecnun Odyakmaz ile görüşmelerinin doğru olduğunu belirtti. Odyakmaz'ın 15 yıllık arkadaşı olduğunu söyleyen Mazlum, ?Mecnun bey Trabzon'dan bazılarının kendi kulübüne girdiğini söyledi. Ben de Trabzon yönetiminden olamayacağını söyledim. O da ?bu alemin safı biz miyiz? isim veririm' diyor. Ben de isim yapmak isteyenler olabileceğini ifade ettim.? dedi.

Sadri Şener'e, "Para var mı?" şeklindeki sorusuna cevap veren Mazlum, ?Güvenlik şirketi sahibiyim, stadın güvenliğini yapıyorum. Ben Sadri beyle görüşüyorum. Para var mı? diye sordum. O da ?var' diyor.? diye konuştu. Bir hafta sonra 46 bin lira para aldığını söyleyen Mazlum, bunun güvenlik hizmeti karşılığı olduğunu ifade etti.

İbrahim Akın ile ilgili kendisine mesaj geldiğini anlatan Mazlum, ?Bana Tahir Kıran'dan geldi mesaj. Ona da başka birinden geliyor. Ben de bir arkadaşıma gönderdim. Bununla ilgili Sadri başkan ile görüşecektim.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber