Belediyelerin yaz spor okulları kayıtları başladı

Gaziantep'in merkez ilçeleri Şahinbey ile Şehitkamil belediyelerinde yaz spor okullarında kayıt dönemi başladı. Belediye bünyesinde çeşitli spor dallarının eğitimi 32 kişilik uzman spor adamları tarafından ücretsiz veriliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bu yıl 4'sünü düzenlediği yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, karete, tekvando, masa tenisi ve halk oyunları kursları olmak üzere 7 dalda yaz spor okulu kayıtlarına başladı. 28 Mayıs başlayan yaz okulu kurs kayıtları Binevler Mahallesi'nde bulunan Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü arkasında Şahinbey Stadı içinde bulunan kulüp binasında ve Karataş Mahallesi'ndeki Şahinbey Spor Salonu'nda yapılıyor.

Yaz spor okulu kayıtları ile ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, "Başvuru yapacak öğrencilerin bütün branşlarda 1995-2003 doğumlu olma şartı aranacaktır. Yaz spor okullarına katılmak isteyen öğrencilerimiz başvuru formu, 2 adet fotoğraf, spor branşları için sağlık raporu ile kayıt yaptırabilirler." dedi.

ŞEHİTKAMİL 9 BRANŞTA HİZMET VERECEK

Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü iş birliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve okulların kapanmasıyla eğitime başlayacak olan Şehitkamil Yaz Spor Okulları'nın kayıtları da başladı. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi ile Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirilen kayıtlarda yoğun talep yaşanıyor.

Her yıl okulların kapanmasıyla binlerce öğrenciyi modern mekanlarda, profesyonel antrenörler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları futbol, basketbol, karate, tekvando, satranç, vücut geliştirme, fitness, bilek güreşi, step aerobik, pilates, halk oyunları ve savunma sanatı sporu ile halkın hizmetinde olacak.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ?Yaz Spor Okullarında verilen eğitimin çocukların sadece fiziksel gelişimleri ile sınırlı kalmıyor. Düzenlenen eğitim programları kapsamında çocukların üretkenlikleri de artıyor. Bunun yanı sıra spor ahlakı ve disiplini ile bilinçlenen öğrencilerimiz edindikleri bu bilgilerle hayatın birçok alanında başarıyı yakalıyor. Arkadaşlıkların ve kalıcı dostlukların kurulduğu en önemli mekanlar spor alanlarıdır. Ben öğrencilik yıllarımda basketbol takımında birlikte ter döktüğüm arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Tüm bu nedenlerde dolayı tüm velililerimize çocuklarını spor okullarına yönlendirmesini tavsiye ediyor, tüm halkımızı daha sağlıklı bir yaşam için spor alanlarına bekliyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber