Köy okulunun ilçede açtığı kermes yoğun ilgi görüyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Süleymanbeyler köyündeki Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nun kermesinde, tamamı köy ürünlerinden oluşan yiyecek ve içecekler satışa sunuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul Aile Birliği'nin aldığı karar doğrultusunda hazırlanan kermes, ilçedeki Devrim Bulvarı'nda bulunan Abdi İpekçi Sergi Salonu'nda açıldı. Velilerin evlerinde hazırladıkları yiyecek ve içeceklerin yanı sıra köyden gelen kadınların salonda yaptıkları gözleme türü yiyecekler ilgi gördü. Özellikle kadınların ilgisinin yoğun olduğu kermeste ürünlerin fiyatlarının düşüklüğü de dikkat çekti.

Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hazım Topçu, yaptığı açıklamada, yıl içinde gerçekleştirdikleri çeşitli etkinliklerde elde ettikleri gelir ile okulun ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Okul Aile Birliği olarak aldıkları karar doğrultusunda oluşturdukları kermese, okul idaresi ile öğrenci velilerinin büyük destek verdiğini belirten Topçu, ?Dün açtığımız kermese Ereğli halkının gösterdiği yoğun ilgiye de çok sevindik. Buradan elde edeceğimiz gelirle de okulun bazı ihtiyaçlarını karşılayacağız.? dedi.

Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Özlem Kaşıkçı da 3 gün sürecek kermesin yarın akşam sona ereceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber