Genç Bakış Ekibi Mersin'de

Mersin'in en genç üniversitesi olan Toros Üniversitesi "Abbas Güçlü ile Genç Bakış" adlı programa ev sahipliği yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 14:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'in en genç üniversitesi olan Toros Üniversitesi "Abbas Güçlü ile Genç Bakış" adlı programa ev sahipliği yaptı. Program öncesinde Abbas Güçlü, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tayyar Şen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Özer, Kültür Eski Bakanı Fikri Sağlar ve eşleri İskele Marin Restaurant'ta bir araya gelerek balık yediler.

Rektör Prof. Dr. Şen, Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına ev sahipliği yapmalarının kendileri için bir onur olduğunu ifade ederek, programda Toros Üniversitesi öğrencilerinin özgün bir şekilde ülke gündemi üzerine sorular soracağını söyledi.

Rektör Şen, Mersin'in en genç üniversitesi olmalarına rağmen bir çok başarı gösterdiklerini belirterek, ?Kentin değerlerinin arttırılması ve mevcut değerlerin yaşatılması için Toros Üniversitesi olarak faaliyetlerimize yön veriyoruz. Abbas Güçlü'de bizim kente olan katkımızı gördüğü için burada program yapmak istedi. Abbas Güçlü ile Genç Bakış programının kapanışı bu yıl Toros Üniversitesi'nde yapıldı" dedi.

Programı hazırlayıp sunan Abbas Güçlü ise genç bir üniversite olan Toros Üniversitesi'nde programın kapanışını yapmanın kendileri içinde mutluluk verici olduğunu ifade ederek, ?Kentin değerlerine yön veren bir üniversitede ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapmak gençlik adına güzel şeyler. Bizde bu güzelliklere ön ayak olduğumuz için mutluyuz? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber