Odyakmaz: Teknik takip endişem, seçimle ilgili

'Şike' davasında, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, tapelerdeki teknik takip konusunda duyduğu endişenin seçimlerle ilgili olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahkeme Başkanı'nın, ?Takip olayından endişe ediyorsunuz. Neden?? diye sorması üzerine Odyakmaz, ?O günlerde seçim yaklaşıyordu. Çok sayıda telefon tapeleri internette yer alıyordu. Maç kritik hale geldikten sonra, Fenerbahçeli biri ile temas kurmak dışarıda spekülasyona yol açacağı kaygısı yaşıyordum. O da tapelerde belli zaten.? cevabını verdi.

Mahkeme Başkanı'nın, ?Aziz bey size ?Bir şey olursa biletlerle ilgili görüşüyorduk dersin.' diyor.? şeklindeki diyaloğu hatırlatması üzerine Odyakmaz, ?Oradaki konuşmalar biletlerle ilgiliydi.? dedi.

Mecnun Odyakmaz, Sivasspor-Fenerbahçe maçında, Fenerbahçelilere satılan biletlerle ilgili resmi kayıtlar ile yöneticiler arasındaki görüşmelerin çelişkili olduğu yönündeki sorulara net cevap vermedi. Bunun üzerine Avukat Şeref Dede, "Bu konular iddianamede yer almıyor. Ayrıca kayıtlar kulüpte vardı. Daha sonra netleştirilebilir.? şeklinde cevap verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber