Şahinbey zabıtası fırınlarda ekmeğin gramajını denetledi

Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 252 fırında ekmek gramajları ve hijyen ile ilgili denetim yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 252 fırında ekmek gramajları ve hijyen ile ilgili denetim yaptı. Denetimde 21 iş yerine tespit tutanağı düzenlendi, 91 iş yerine de ihtar verildi.

Yapılan denetimlerle ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, denetim için girilen iş yerlerinde ekmek gramajlarının kontrolü yanı sıra iş yeri temizliği ve ruhsat kontrollerinin de yapıldığını kaydetti. Tahmazoğlu, kurallara uymayan iş yerlerine yasal işlem uygulandığını ifade ederek, denetimlerde normal görülen iş yeri sahiplerine de teşekkür etti.

Zabıta ekiplerinin her alanda denetim ve kontrollerini sürdürdüğünü belirten Tahmazoğlu, ?Hiç kimsenin vatandaşımızın sağlığıyla oynamasına müsaade etmeyiz. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre görev yapmaktadır. Sorumluluk alanları içerisinde halkımızın zorunlu tüketim yapacağı gıda ürünleri ağırlıkta olmak üzere denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürmektedir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber