Kırkağaç Pırlanta Eğitim Derneği açıldı

Kırkağaç'ta eğitime gönül veren emekli ve aktif memurların kurduğu Pırlanta Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Ali Sırmalı, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk, İlyaslar Belediye Başkanı Osman Çelikel, daire amirleri, dernek üyeleri ve eğitime gönül veren vatandaşların katıldığı açılışta konuşan Dernek Başkanı İsmail Kocabıyık, Kırkağaç'ta Pırlanta Derneği'nin eğitime gönül veren eğitim gönüllüsü memurların kurduğu bir dernek olduğunu, amaçlarının Kırkağaç'a eğitim ve kültür adına yeni bir soluk getirmek olduğunu söyledi.

Kocabıyık, ?Eğitim gönül işidir diyerek yola çıkan derneğimizle ilçemizde eğitime gönül veren insanları bir araya getirerek, bunları bir çatı altında toplamak istedik. Her yerde duyduğumuz ?eğitim şart' sözünün derneğimizin fedakâr üyeleriyle hayat bulmasını hedeflemekteyiz.? dedi.

Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Ali Sırmalı da derneğin açılmasında emeği geçen eğitim gönüllülerine teşekkür etti. Sırmalı, dernek olarak eğitim alanında, kültür alanında, sosyal alanda ve yardımlaşma alanında çok güzel faaliyetler yürüteceklerini, kaymakamlık olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Konuşmalardan sonra İlçe Müftüsü Hüseyin Yaşar'ın okuduğu duadan sonra Kaymakam Ali Sırmalı, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, İlyaslar Belediye Başkanı Osman Çelikel, açılış kurdelesini kesti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber