Haziran'ın ilk haftası 4 yeni film vizyonda

Dört yeni film Haziran ayının ilk haftasında vizyona giriyor. Yerli yapımların gösterime girmediği haftanın en dikkat çekici yapımı ise merakla beklenen Ridley Scott'ın ?Prometheus.' Çekimleri bile gizlilik içinde yapılan film için Scott şu değerlendirmeyi yapıyor: ?Aradığım o tek hikâyeyi bulduğum ve sonunda çok sevdiğim bu türe geri döndüğüm için daha mutlu olamazdım.? Prometheus'un başlangıç noktası her ne kadar Alien olsa da, film Scott'a göre geniş bir mitolojiye dayanan özgün hikâyeden oluşuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ARAMIZDA BEBEK VAR (A HAPPY EVENT)

Barbara ve Nicolas beraber çok mutlu olan ve çocuk yapmaya karar veren bir çifttir. Anne olmak daha çok Barbara'nın fikri olsa da baba olmanın heyecanı Nicolas'ı da sarar. Barbara hamileliği süresince bedenen ve ruhen birçok değişim yaşayacak, bebek sahibi olmanın çift üzerindeki etkisi doğumdan sonra daha çok hissedilecektir. Remi Bezançon'un yönettiği ve Louise Bourgoin, Pio Marmai, Josiane Balasko ile Thierry Fremont'un oynadığı 'Aramızda Bebek Var', dramatik komedi türünde.

PAMUK PRENSES VE AVCI (SNOW WHİTE AND THE HUNTSMAN)

?Pamuk Prenses ve Avcı? da, Kristen Stewart, ülkede kötü kraliçeden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses'i canlandırıyor. Onu ortadan kaldırmak isteyen kötü kraliçenin aklına gelmeyen bir şey vardır. Hükümdarlığını tehdit eden genç kadın, onu öldürmesi için gönderilen Avcı'dan savaş sanatı konusunda eğitim almaktadır. Rupert Sanders'in yönettiği ve Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth ile Sam Slaflin'in oynadığı ?Pamuk Prenses ve Avcı? fantastik, aksiyon ve macera sevenler için.

PROMETHEUS

?Prometheus? vizyona girene kadar izleyiciye sürprizlerini tiyo vermemek adına hikâyesi özenle korundu. Detayları olmakla beraber filmin yönetmeni Ridley Scott filmin ana hatlarını ve oluşumunu şöyle dile getirdi: ?Bu projenin başlangıç noktası Alien olsa da oluşum süreci yepyeni, geniş bir mitolojiye ve evrene dayanıyor ve orijinal hikâye burada geçiyor. Filmin asıl hayranları Alien'ın DNA'sının izlerini bulacak olsalar da diyebiliriz ki filmin ana fikri oldukça özgün, geniş ve kışkırtıcı. Aradığım o tek hikâyeyi bulduğum ve sonunda çok sevdiğim bu türe geri döndüğüm için daha mutlu olamazdım? Gizlilik içinde çekimleri yapılan filmin hikâyesi Jon Spaihts tarafından yazıldı ve daha sonra Lost'a hayat veren Damon Lindelof'un elinden geçti. Ridley Scott'un maharetli ellerinden çıkan ?Prometheus? kadrosunda Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce gibi güçlü oyuncular yer alıyor.

ARIZA AŞK (BELLFLOWER)

?Arıza Aşk?, zamanlarını ateşli aygıtlarla haşır neşir olarak geçiren iki arkadaşın aşkla başlayıp karabasana dönüşen hikâyesini anlatıyor. Woodraw ve Aiden, pek yakında kıyametin kopacağını ve böylelikle de hayali çeteleri Mother Medusa'nın yolunun açılacağını ümit etmektedir. Bu dünyanın sonu macerası, Woodraw'un beklenmedik şekilde karizmatik sarışın Milly'ye aşık olmasıyla kesintiye uğrar. Evan Glodell'in yönettiği ve Evan Glodell, Jessie Wiseman, Tyler Dawson ile Rebekah Brandes'in oynadığı ?Arıza Aşk? dram ve gerilim türünde.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber