20 bin lira için kuzenini öldüren zanlının ömür boyu hapsi istendi

Adana'da 20 bin lira alacağını ödemediği iddiasıyla kuzenini tabancayla öldüren kişi hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi, Şambayat Mahallesi'nde oturan emlak komisyoncusu Tamer Özdamar (33), geçen yıl çiftçilik yapan amcasının oğlu Feruh Özdamar'a (45) 20 bin lira borç verdi. Özdamar, yaklaşık bir yıl borcunu ödemeyen kuzeni Feruh'tan alacağını almak için 24 Kasım 2011'de yanına gitti. Çıkan tartışmada Tamer Özdamar, borcunu ödemek istemeyen kuzeni ile kavga etti. Özdamar, tabancasını çıkartıp kuzeninin ayaklarına 8 kurşun sıktı.

Feruh Özdamar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken tutuklanan katil zanlısı kuzen Özdamar hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Savcısı, Özdamar ile ilgili olarak Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ?Kasten öldürme' suçundan dava açtı. Ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılması istenen ve önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak olan Özdamar, tutuklandığı nöbetçi mahkemedeki savunmasında, "20 bin lira borç vermiştim. Ödemek istemiyordu. İstemeye gittiğimde bana bıçak çekti, ben de kendimi korumak için tabancamı çekip ayaklarına ateş ettim. Öldürme kastım yoktu" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber