İbrahim Avcı İlköğretim Okulu öğrencilerinden Viranşehirli kardeşlerine destek

Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulu öğrencileri, yaptıkları kermesler ve kendi harçlıklarından topladıkları paralarla kardeş okul Viranşehir Aşağı Sarpın Köyü İlköğretim Okulu'na bilgisayar sınıfı kurdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenciler ayrıca aldıkları okul çantası ve ayakkabıları kardeşlerine götürdü.

Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulu öğrencileri, kardeşliği pekiştirmek için kendi harçlıklarından biriktirdikleri ve okulda yapılan kermeslerle toplanan paralarla Urfa'nın Viranşehir ilçesinin Aşağı Sarpın köyünde okuyan kardeşlerine yardım götürdü. Alınan hediyeler okul öğretmenleri ve velileri tarafından kardeş okula ulaştırıldı. Kardeş okulda okuyan 213 öğrenciye okul çantası ve ayakkabı verilirken, okula da bilgisayar sınıfı kuruldu.

Kardeş okula malzemeleri ulaştıran İbrahim Avcı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hulusi Yüksek, "Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinin Aşağı Sarpın Köyü Okulu ile kardeş okul olduk. Ülkemizin doğu-batı kardeşliğine bir tuğlada biz koymak istedik. Bunu başarabildikse ne mutlu bize." dedi.

Okul öğretmenlerinden Hüseyin Akdağ ise "Kardeş okul projesini duyunca neler yapabileceğimi düşündüm. İşe kardeş okulumuzun ihtiyaçlarını belirlemekle başladık. Daha sonra bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık." diye konuştu.

Aşağı Sarpın İlköğretim Okulu Müdürü Gökhan Özdemir ise "Yardım kampanyası için çalışan İbrahim Avcı İlköğretim Okulu öğrencileri başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Öğrencilerin ellerine ve yüreklerine sağlık. Burada da artık birer kardeşleri var. En kısa zamanda bizler de onları ziyaret etmek isteriz.'' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber