Hz. Eyyub Sosyal Tesisi ve Parkı hizmete açıldı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Ocaklar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hz. Eyyub Sosyal Tesisi ve Parkı törenle hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışa, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Macızıoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, Şahinbey İlçe Müftüsü Yahya Polat ve Şahinbey Belediyesi meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Başkan Tahmazoğlu, ?Çok amaçlı sosyal tesislerimiz, sadece cenazeler sonrasında taziye kabulü için değil, emeklilerimiz için lokal ve kütüphane, hanım kardeşlerimiz ve çocuklarımız için etüt merkezi ve Kur'an kursu olarak hizmet vermektedir. ? diye konuştu.

Tahmazoğlu, ?Şuanda böyle hizmet veren ve 12'si eski dönemde yapılan toplam 46 sosyal tesisimiz bulunmaktadır. 3 yılda 34 tesis yaptık, 16 tesisimizin de yapımı devam etmektedir. Tüm tesislerimizde 20 bin 127 kursiyer eğitim alıyor. Bu tesislerden şuana kadar 31 bin 832 kişi faydalandı. Hz. Eyyüb Sosyal Tesisimiz, 380 metrekare inşaat alanına kuruludur. İlk katında rehberlik eğitimi ve etüt programları yapılmaktadır. Aynı zamanda çeşitli etkinlikler için çok amaçlı salon olarak da kullanılmaktadır. İkinci katında ise bayanlar için rehberlik eğitimi ve okuma-yazma kursları da verilmektedir. Sosyal tesis çevresine yaptığımız parkımız ise 2 dönüm arazi üzerine kurulu olup içinde bir çocuk oyun alanı ve 200 metrekare yeşil alan mevcuttur. 3 yılda 190 park yaptık. Köylerimizde yapılan parklarla beraber bu sayı, 315'e çıktı.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber