Elitaş: Terörü gerçek manada lanetleyenlerin TBMM'de olmasını arzu ediyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, BDP'li Hasip Kaplan'ın fezlekelerle ilgili müze kurma çıkışına, "Terörü gerçek manada lanetleyen insanların TBMM'de olmasını arzu ediyoruz." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis'te basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevaplayan Elitaş, BDP Grup Başkanvekili Kaplan'ın 'yakında bu fezlekelerle ilgili müze açmayı düşünüyoruz' demesiyle ilgili, "Terörü gerçek manada lanetleyen insanların TBMM'de olmasını arzu ediyoruz. 40 bin insanın hayatını kaybetmesine, bunların içinde 11 bin 500 civarında şehit olmasına sebebiyet veren örgütü desteklemek ne kadar insanidir kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." dedi.

CHP'nin Kürt sorununa ilişkin çözüm önerisine ilişkin soruya Elitaş, CHP'nin samimi olup olmadığının iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, istekleri yerine gelmediği takdirde hakaret ettiklerini ifade etti. Elitaş, CHP'nin önerisinin geldiği zaman yetkili kurullarda değerlendirileceğini kaydetti.

Kürtaj tartışmaları ile ilgili bir soruya da Elitaş, insani düşünmek gerektiğini belirterek, iyi niyetle ve bilimsel bir şekilde araştırılıp sonuca ulaştırılması gerektiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber